Click to order
Din beställning
Total: 
Förnamn
Företagsnamn
Organisationsnummer
E-post
Telefon
Vi rekommenderar även undertext till er video
Vilket är det primära språket i er animationsfilm?
Godkänn våra köpesvillkor
Genom att kryssa för checkboxen godkänner du våra köpesvillkår.
Om animationlandslaget
Vårt växande team består av ett gäng engagerade individer med olika färdigheter och personligheter. Vi strävar alltid efter att leverera över förväntan på varje projekt vi accepterar. Vi har etablerat en kultur där vi är stolta över att ständigt förbättra och uppdatera vårt arbetsflöde. Därför har vi schemalagda arbetsprocessgranskningar varje månad för att diskutera, utarbeta och besluta om förbättringar av våra processer.
Vår historia
Vi har våra rötter i IT -utveckling och våra grundare är specialiserade på utveckling av nischade SaaS -produkter (Software as a service) för outforskade marknader med hög efterfrågan. Vår animationsresa började helt oväntat med ett internt växande behov av högkvalitativa förklaringsvideor till en rimlig prisintervall och pålitligt leveransflöden.

På den tiden (tillbaka i 2010) fanns det inte många leverantörer att välja på, och de alternativen som fanns var högt prisade, och svåra att förhålla sig till när det kom till kvalitet och leverans pålitlighet.

Då bestämde vi oss för att bygga upp kompetansen internt och på den vägen är det, 10+ år senare så är vi en av Skandinaviens största leverantörer av animerad film.

Medarbetare
Vi är ett stadigt växande team med flera olika nationaliteter och färdigheter. Vi har idag huvuddelen av våra kunder i Sverige och Norge, men planerar entra Danmark och Tyskland innan 2022.

Huvuddelen av vårt team talar svenska eller norska, men vi har även en del engelsktalande illustratörer och animatörer med gedigen erfarenhet och kreativitet.
Kärnmedlemmarna i vårt team
Animationlandslaget arbetar varje dag för att ge den bästa servicen och göra våra kunder nöjda
Alexander K
Founder
Alexander grundade Animationlandslaget. Han sådde fröet för våra huvudmål och värderingar. Han har byggt upp och hittat kärnmedlemmarna i vårt team och hjälper dem att få fram sina unika talanger i arbetsprocessen. Alltid engagerad och driver på det ständigt pågående arbetet med att förbättra våra vardagliga processer.
Daniel M
Lead Animation Director
Vårt företag är förknippat med effektivitet, kvalitet och finess. Daniel tar hand om det mesta du ser, vilket vi är både tacksamma och stolta över. Med över 15 års erfarenhet av visuell kommunikation och design är han vårt ess i rockärmen.
Caroline H
Lead Project Manager
Caroline är ansvarig för våra kunders generella upplevelse i projekten hos Animationlandslaget. Hon ser till att kunden känner sig omhändertagen och trygg i produktionen deras kommunikation med oss. Om du har några förslag eller idéer kan du skriva till henne. Caroline är öppen för alla synpunkter eller frågor du kan ha.
Benjamin (Beto) L
Head Of Illustrations
Beto är en mycket detaljstyrd och erfaren illustratör med över 17 års erfarenhet inom kommunikation och marknadsföring. Han har arbetat inom flera olika branscher men alltid med fullt fokus på det visuella uttrycket. Han är sträng men rättvis och sköter all rekrytering av nya talanger till vårt växande team.
Karla D
Head Of Children's Animations
Den kreativa och fantasifulla Karla är vår "go-to" när det gäller animationsfilmer riktade till barn och ungdomar, Hon har stor erfarenhet av både illustrationsarbete och kommunikation av analoga och digitala barnböcker.
Oddvar N
Head Of Storytelling
Oddvar är en av våra mest erfarna manusförfattare och den som tagit fram den de strategier vi använder oss av vid manusproduktion. Med över 12års erfarenhet som säljare och säljchef vet han vad som går hem hos dina kunder.
Har ni några frågor?
Tveka inte. Vi är här för att hjälpa er! Få en kostnadsfri konsultation och se hur vi kan hjälpa er idag, eller skicka oss en förfrågan så svarar vi inom en timme.
Starta en chatt med oss nu!
Få en offert direkt
Beställ brons
Beställ brons
Börja chatt
Priskalkylator
Företag som har valt oss som leverantör
312+
Ökad efterfrågan på videoproduktion sedan starten av covid-19
59%
Levererade videoanimationer
567+
Hur går du tillväga? Såhär enkelt är det!
Starta chatt
Kontaktformulär
Förnamn
Efternamn
Företagsnamn
E-post
Telefon
Kommentar
FAQ
Vad kostar en animerad explainer video?
Priset för en animerad film kan variera mycket och bestäms av en rad olika faktorer. Ska det vara 2D eller 3D? Hur lång video man behöver? Behövs fler än ett språk? Med eller utan undertext? Det enklaste sättet att ta reda på vad just din video kostar är att ta kontakt på telefon eller skriva i våra chatt eller varför inte kryssa för de produkterna du vet att ni har behov för i vår priskalkylator så får du ett fastpris förslag direkt på hemsidan.
Vad ingår när jag gör köper en video hos animationlandslaget?
En produktion inleds med utfyllnad av ett frågeformulär / brief, så att en av våra manusförfattare kan påbörja manusarbete och att vi arbetar fram en grafisk stil som passar ert projekt. En röstinspelning görs med en professionell röstskådespelare och vi lägger musik och ljudeffekter på filmen innan slutleverans. Under projektets gång har ni löpande kontakt med er personliga projektledare och är alltid välkomna att ställa frågor både på epost, chatt eller telefon.
Får man rabatt om man beställer flera videos samtidigt?
Absolut!
Med vårt förmånliga rabattsystem så kan du spara mycket pengar på att beställa flera videos samtidigt. Ta kontakt med oss innan du lägger en beställning så förklarar vi hur prismodellen för flera produktioner träder in. 
Vad sker efter att man lagt en beställning?
Det första som händer när du har beställt en film är att ni får en epost med länk till ert frågeformulär / brief. Det är viktigt att ni tar god tid på er och svarar så tydligt som möjligt på alla frågor (ca 40 frågor), därefter väljer vi en passande manusförfattare för projektet som också tar kontakt mer er för att diskutera det första utkastet till ert manuskript. Alla våra processteg blir automatiskt planlagda in i vår produktionsprocess efter lagd beställning.
Hur kommer man igång med en videoproduktion?
Börja gärna med att lägga en beställning direkt på hemsidan, starta en chatt eller ring oss för att få ett avtalsförslag skickat till dig. Så snart vi har en signering skickas automatiskt en epost med vägledning vidare för uppstart, vi kan börja redan idag!
Använder animationlandslaget mallar eller färdiga figurer?
Nej.
Vi skräddarsyr alla våra produktioner från scratch efter kundens önskemål om inget annat avtalas. Detta gör att filmen kommuniserar med samma uttryck som kundens egna grafiska profil och håller en röd tråd genom all marknadsföring.
Hur kan animationlandslaget hålla mycket lägre priser än konkurrenterna?
Vi är ett datadrivet team som arbetar mycket med processer och automatiseringar av kommunikation och planering. Det gör att vi kan hålla en mycket lägre overhead kostnad än många av våra konkurrenter samtidigt som vi levererar den högsta kvalitén och kundservice. Vi lever av återkommande kunder, hoppas du är en av dem snart!
Senaste blogginlägg
Här lägger vi upp nyheter, tips och tricks för videokunder.
Registrera dig för nyhetsbrev