Click to order
Din beställning
Total: 
Förnamn
Företagsnamn
Organisationsnummer
E-post
Telefon
Vi rekommenderar även undertext till er video
Vilket är det primära språket i er animationsfilm?
Godkänn våra köpesvillkor
Genom att kryssa för checkboxen godkänner du våra köpesvillkår.
Hur skapas en animationsvideo?
Vi har tagit fram ett översiktligt och effektivt arbetsflöde för att genomföra våra filmproduktioner tillsammans med våra kunder. Inget projekt är det andra likt, men processerna är desamma.

En av grunderna till våra framgångsrika projekt är att vi har tagit fram ett eget projektverktyg. Kunden är delaktig genom hela projektet och kan från början till slut se status och förväntad leverans.

Brief
Manus
Storyboard & illustrationer
Berättarröst
Animation
Musik & ljudeffekter
Ett generellt projekt á 60 sekunder fördelat i arbetsdagar
Hur går det till?
Beställ video
För att påbörja ett projekt med oss på Animationlandslaget.se så behöver vi först vara överrens om vad du har för behov. Antingen beställer du direkt från hemsidan här, eller startar en chatt med oss så rekommenderar vi ett upplägg som är tillpassat ert behov.
Frågeformulär
Så snart ett avtal är signerat eller en direkt beställning är gjort här på hemsidan så mottar ni en e-post med en länk till vårt egenutvecklade projekthanteringsystem. Väl inne i kundportalen blir du uppmanad att fylla i ett formulär som innehåller ca 40 frågor och ligger till grund för hela projektet.
Manuskript
När du fyllt i formuläret går alla svar direkt till de resurser internt hos Animationlandslaget.se som skall arbeta med projektet. Manusförfattaren har då 32 arbetstimmar på sig att leverera ett första utkast till dig. När manusförfattaren är klar med ditt utkast mottar du en notifikation via e-post om att manuskriptet finns i kundportalen, och du kan ge feedback för eventuella ändringar, eller godkänna manuskriptet.
Voiceover (berättarröst)
Så snart manuskriptet är färdigt och godkänt av dig i kundportalen så skickas det automatiskt till en av våra berättarröster som passar bäst för just din video. Så snart inspelningen är färdig får du en notifikation via e-post om att du kan lyssna, lämna feedback eller godkänna inspelningen. Så snart du klickat på knappen godkänt är denna del klar.
Storyboard & illustrationer
Parallellt med att berättarrösten produceras startar även våra illustratörer med att ta fram en storyboard och ett "look & feel" utkast där du kan ge feedback både på de olika scenerna (sketcher) och den föreslagna stilen vi tagit fram. När vi kommit fram till en slutgiltig stil fortsätter teamet att illustrera alla scener och karaktärer. När du godkänt detta steg går vi vidare till nästa.
Animation
Detta är det sista och mest spännande steget i processen. Här kommer alla delar till liv och vi sätter all "tajming" rätt för att det skall ge ett starkt intryck på tittaren. Här får ni också notifikation varje gång det kommer ett nytt utkast eller version fram till ni är 100% nöjda och redo att godkänna produktionen.
Har ni några frågor?
Tveka inte. Vi är här för att hjälpa er! Få en kostnadsfri konsultation och se hur vi kan hjälpa er idag, eller skicka oss en förfrågan så svarar vi inom en timme.
Starta en chatt med oss nu!
Få en offert direkt
Beställ brons
Beställ brons
Börja chatt
Företag som har valt oss som leverantör
312+
Ökad efterfrågan på videoproduktion sedan starten av covid-19
59%
Levererade videoanimationer
567+
Hur går du tillväga? Såhär enkelt är det!
Starta chatt
Kontaktformulär
Förnamn
Efternamn
Företagsnamn
E-post
Telefon
Kommentar
FAQ
Vad kostar en animerad explainer video?
Priset för en animerad film kan variera mycket och bestäms av en rad olika faktorer. Ska det vara 2D eller 3D? Hur lång video man behöver? Behövs fler än ett språk? Med eller utan undertext? Det enklaste sättet att ta reda på vad just din video kostar är att ta kontakt på telefon eller skriva i våra chatt eller varför inte kryssa för de produkterna du vet att ni har behov för i vår priskalkylator så får du ett fastpris förslag direkt på hemsidan.
Vad ingår när jag gör köper en video hos animationlandslaget?
En produktion inleds med utfyllnad av ett frågeformulär / brief, så att en av våra manusförfattare kan påbörja manusarbete och att vi arbetar fram en grafisk stil som passar ert projekt. En röstinspelning görs med en professionell röstskådespelare och vi lägger musik och ljudeffekter på filmen innan slutleverans. Under projektets gång har ni löpande kontakt med er personliga projektledare och är alltid välkomna att ställa frågor både på epost, chatt eller telefon.
Får man rabatt om man beställer flera videos samtidigt?
Absolut!
Med vårt förmånliga rabattsystem så kan du spara mycket pengar på att beställa flera videos samtidigt. Ta kontakt med oss innan du lägger en beställning så förklarar vi hur prismodellen för flera produktioner träder in. 
Vad sker efter att man lagt en beställning?
Det första som händer när du har beställt en film är att ni får en epost med länk till ert frågeformulär / brief. Det är viktigt att ni tar god tid på er och svarar så tydligt som möjligt på alla frågor (ca 40 frågor), därefter väljer vi en passande manusförfattare för projektet som också tar kontakt mer er för att diskutera det första utkastet till ert manuskript. Alla våra processteg blir automatiskt planlagda in i vår produktionsprocess efter lagd beställning.
Hur kommer man igång med en videoproduktion?
Börja gärna med att lägga en beställning direkt på hemsidan, starta en chatt eller ring oss för att få ett avtalsförslag skickat till dig. Så snart vi har en signering skickas automatiskt en epost med vägledning vidare för uppstart, vi kan börja redan idag!
Använder animationlandslaget mallar eller färdiga figurer?
Nej.
Vi skräddarsyr alla våra produktioner från scratch efter kundens önskemål om inget annat avtalas. Detta gör att filmen kommuniserar med samma uttryck som kundens egna grafiska profil och håller en röd tråd genom all marknadsföring.
Hur kan animationlandslaget hålla mycket lägre priser än konkurrenterna?
Vi är ett datadrivet team som arbetar mycket med processer och automatiseringar av kommunikation och planering. Det gör att vi kan hålla en mycket lägre overhead kostnad än många av våra konkurrenter samtidigt som vi levererar den högsta kvalitén och kundservice. Vi lever av återkommande kunder, hoppas du är en av dem snart!
Senaste blogginlägg
Här lägger vi upp nyheter, tips och tricks för videokunder.
Registrera dig för nyhetsbrev