Hur man bäst skapar en animationsvideo

Med vår övertygande historik vet vi hur man producerar en animerad video i toppklass.

347

Levererade animationsvideos

44

Ökade förfrågningar för videos under 2017

114

Antal företag som valt oss som videoleverantör
1

Gör din beställning på internet eller per telefon och signera kontraktet digitalt.

När du valt att gå vidare med en beställning av animerad video, måste vi upprätta köpevillkoren skriftligt. Detta sker helt digitalt och enkelt genom vårt elektroniska avtal management system "ONEFLOW".
2

Kunskapsöverföring och varumärkesförståelse

Innan vi kan börja skapa en video berättelse, måste vi förstå företagets varumärke och produkt. Du får 2 digitala formulär som är obligatoriska att fylla. Detta är grunden för hela projektet. Så snart detta skickas till oss tillsammans med en bank rekvisition av insättningar på 50%, kommer vi att engagera en dedikerad projektledare och en berättelse författare.
3

Video manus och brainstorming

Kvaliteten på manuskriptet är ovillkorligen den viktigaste delen i att skapa en animerad video reklam i toppklass. Kanske har du uppfattning om vad du letar efter, eller kanske inte. Hur som helst, kommer vår manusförfattare göra sitt absolut bästa för att komma fram till ett effektiv och kraftfull skript för dig. Det brukar ta ungefär en vecka innan du har ett första utkast.
4

Berättarröst och illustrationer

När manuskriptet har godkänts och bekräftats, börjar vi arbeta med berättarrösten och illustrationerna. Vi engagerar en utvald röst-talang för att läsa in berättarrösten till videon i önskad ton och takt för att matcha det önskade resultatet.

Samtidigt arbetet illustrationsgruppen på det första utkastet till ett par utvalda scener i din video. (Vi brukar leverera en till två illustration i första utkastet innan vi fullföljer hela er storyboard).

5

Animation av illustrationerna

När illustrationerna har godkänts och bekräftats, börjar våra animatörer med sitt passionerade hantverk med varje scen för att uppnå en kreativ och smakfull video för dig. (Denna process tar vanligtvis 10-16 dagar beroende av video längd och komplexitet)
6

Musik och ljudeffekter

För att förhöja upplevelsen och de intryck vi kommunicerar lägger vi nu till ljudeffekter och musik för att fullända den animerade videon. Detta är en av de mest kraftfulla ingredienser som skiljer oss från många andra animation företag.
7

Slutgodkännande och leverans

Vi levererar den animerade videon i det formatet du har beställt, där efter kan du direkt skryta med det på Facebook, Instagram, webbplatser och andra marknadsföringskanaler som är rätt för er!

Viktigt att tänka på

Oavsett om du vill ha en animerad produktvideo , företagsvideo eller säljavideo så det är klokt att verkligen tänka på vad som fungerar hos er redan i dag. Vilka är dina kunder och varför väljer de att köpa just din produkt? Du är expert på din produkt och vi ska hjälpa dig att presentera den på 60 till 120 sekunder.

Checklista vid beställning 

* Gör anteckningar om vad du tycker är viktigt för era potentiella kunder att veta.
* Kontrollera vilken upplösning ni behöver för ert ändamål.
* Ska videon göras på flera språk? I så fall går det fortare om beställning för detta görs på en gång.
* Vilka i er organisation ska vara involverade i videoproduktionen?